perjantai 27. toukokuuta 2016

Tervetuloa!

Hei, kiva kun löysit tiesi blogiini! Näin ensimmäisessä postauksessa olisi varmasti hyvä kertoa jotakin itsestään, jotta tietäisit vähän, kuka tätä blogia oikein kirjoittelee. Olen siis Anna, 26-vuotias kymenlaaksolainen. Nykyään asun Kouvolassa, mutta vanhassa kotikaupungissa Haminassa tulee edelleen vierailtua melko usein. Olen pitänyt blogia nyt vajaat neljä vuotta, ja tänä keväänä alkoi tuntua siltä, että pieni muutos voisi olla ihan hyvästä. Niimpä aloitan nyt ihan puhtaalta pöydältä täällä Starboxissa ja vieläpä uuden bloginimen kera. Täytyy sanoa, että oli kyllä äärimmäisen vaikeaa keksiä blogille nimi, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen..!

Kuten esittelytekstistänikin voi lukea, tällä blogilla ei tule olemaan mitään tiettyä teemaa, vaan aiheet voivat rönsyillä kuin niittykukat konsanaan. Pääosassa tulevat kuitenkin olemaan ottamani valokuvat, sillä valokuvaus on minulle erittäin tärkeä harrastus ja harvoin lähden mihinkään ilman kameraa -tai jos lähden, niin ihmiset alkavat vähintäänkin ihmetellä. Eniten pidän luonnon ihmeellisyyksien ja yksityiskohtien kuvaamisesta, mutta tulee täältä varmasti löytymään jotain muutakin kuin luontokuvia. Pidän kuitenkin paljon väreistä, joten jos pidät simppelin tyylikkäistä, graafisista valkoisista blogeista, tämä ei ehkä ole ihan sinun juttusi. ;)

Valokuvauksen lisäksi minua kiinnostavat kaikenlaiset muut luovat jutut, kuten aarrekarttojen ja korttien askarteleminen, kausittain jotkin käsityöjutut (etenkin virkkaaminen), värityskirjojen värittäminen, lukeminen ym. Olen myös sen verran nostalginen, että tykkään kirjoittaa edelleen paperisia kirjeitä ja silloin tällöin lähettää kortin tai pari Postcrossingin kautta.

Hmm, onpas tämä itsensä esitteleminen haastavaa. Edellisessä blogissani en tainnut edes tehdä mitään erityistä esittelypostausta, sillä aloitin bloggaamisen vähän vahingossa ja pikkuhiljaa aloin kertomaan kuvien lisäksi jotain itsestäni ja ajatuksistani. En ole oikeastaan koskaan pitänyt itseni esittelemisestä, sillä on äärimmäisen vaikeaa mahduttaa muutamaan lauseeseen oma olemuksensa siten, että se oikeasti kertoisi jotain. Sen lisäksi ihmiset yleensä nimensä lisäksi kertovat, mitä he tekevät, eivätkä sitä, millaisia ovat, mikä olisi minusta mielenkiintoisempaa. Itsestäni voin sanoa, että olen vähän tällainen herkkä luonnonlapsi, joka rakastaa kuunnella kuinka sade ropisee kattoa vasten ja seurata, kuinka perhonen lentää kukasta kukkaan. Minusta voi aluksi saada myös vähän etäisen kuvan, sillä yleensä tarkkailen tilannetta alkuun sivummalta enkä osaa olla huomion keskipisteenä. Ilmaisen itseäni myös paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla, jolla voi olla osuutta asiaan. Mutta kyllä minäkin tarvittaessa repäistä osaan, ainakin silloin tällöin..!

Tässä taisikin jo tulla tarpeeksi asiaa yhteen postaukseen. Kiva kun luit ja toivottavasti pistäydyt täällä joskus toistekin. :)


Löydät minut myös instagramista nimillä @annamarikarp ja @annamarikphotos. Ensimmäiseksi mainittu on henkilökohtaisempi tilini, jolta löytyy enimmäkseen arkisia puhelinräpsyjä, ja toinen luontoon keskittyvä valokuvaustili.

Tässä postauksessa olevat kuvat minusta on ottanut poikaystäväni Petri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti