lauantai 2. heinäkuuta 2016

Kesäpäivä Porvoossa

Kävimme keskiviikkona ex tempore -retkellä Porvoossa. Aurinkoisella päivällä saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa, kuten myös sillä, että poikaystävälläni sattui olemaan syntymäpäivä.


Kovin paljon emme nyt pikkuputiikeissa kierrelleet, tosin Skafferissa piti tietenkin käydä täydentämässä teevarastoa. Sen sijaan käppäilimme pitkin katuja ja kävimme myös pikaisesti vilkaisemassa, miltä Porvoon kirkko näyttää sisäpuolelta.

Miten miusta tuntuu, että kameran hihna/kamera on mukana melkein joka kuvassa, mitä miusta ikinä otetaan..? Ainakin, jos en varta vasten muista laittaa kameraa muualle. No, minkäs teet! Vaikka olikin aika kontrastikas valo niin tuolla varjoisella kujalla se oli aika kiva ja tasainen.

Ja tosiaan, kesähattukin pääsi viimein käyttöön kunnolla. Jotenkin en ole vielä täällä Kouvolassa osannut sitä käyttää, mutta ehkäpä jatkossa osaan -etenkin nyt kun tiedän, miten kätevä se on kun aurinko porottaa melkein pilvettömältä taivaalta.


Joskus voisi tietysti kokeilla uusiakin kahviloita, mutta niin vaan taas päädyimme Tee- ja kahvihuone Helmen takapihalle.  Siellä pääsi myös kivasti suojaan auringolta!

Jostain syystä laivat ja veneet eivät oikein viehätä minua (ellei kyseessä satu olemaan perinteinen soutuvene), mutta kieltämättä ne tuovat omanlaistaan tunnelmaa kaupunkikuvaan.Istuskelimme joen varrella jäätelöllä, ja saimme mukavasti höyhenpukuista seuraa. Rohkeimmat uskalsivat tulla muutamankymmenen sentin päähän. Juuri tällaista "kaupunkilintukuvausta" haluaisin enemmänkin harjoitella!


Kiitos Porvoo, olit kovin mukava meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti