keskiviikko 30. joulukuuta 2020

2020 kuvina

 


2020 jäänee kaikkien mieliin erikoisena uuden vuosikymmenen aloituksena. Jos sitä ei lasketa, niin ei tämä vuosi nyt huonoimmasta päästä ole ollut, päinvastoin. Toki kevään suunnitelmat valuivat kankkulan kaivoon ja sen myötä kolmekymppiset Pietarin sijaan Pioneeripuiston luontopolulle, mutta ainakin luontopolulla oli silloin rauhallista (kaikki lienevät talsineen sen sijaan Alakylän luontopolulla, ainakin se oli blogini vuoden luetuin postaus ;) ). 

K-sanan sijaan mieleeni tästä vuodesta jäävät erityisesti tammikuinen visiitti Aitooseen ystävän luo, Porvooseen muutto, Kuusamon ja Rääkkylän reissut, kaunein näkemäni aamusumu puiden latvojen yllä, Riisitunturi, marjojen poiminta, porot, kuukkelit, Emäsalo, lukuisat luontopolut niin Kouvolassa kuin täälläkin, Pilvijärven luontopolku, Askolan hiidenkirnut, Haminan jouluvalot, oma aika, The Mandalorian ja Grace and Frankie -sarjat, viimein katsomani Frozen 2 -elokuva, makramee ja marttakerhoilu ystävän kanssa. 

Kiitos 2020, olet ollut avartava kokemus! Seikkailun vuodeksi sinut kai nimesin, ja ihan osuvastikin.6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kuvakulmaideoita! Tulee ikävä kevättä, kesää, syksyä. Hyvää alkavaa vuotta sinulle täältä Ruotsin länsirannikolta.

  VastaaPoista
 2. Hei Hanna Helena, kiitos kauniista kommentistasi! Kiva, että sait ideoitakin kuvakulmiin. Mukavaa alkavaa vuotta sinne naapuriin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos blogistasi. Nautin todella paljon kuvistasi ja taruilustasi. 37 vuotta ulkomailla asuvana aina on ikava Suomen puhdasta kaunista luontoa. Toivottavasta ensi kesana paasen jalleen metsaan ja jarven rannalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana saada tällainen kommentti näin vuoden loppuun! Tämä kannustaa jatkamaan blogin pitämistä myös jatkossa. Kiitos. Toivottavasti ensi kesänä pääset matkustamaan Suomeen. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Kauniita hetkiä ihanassa Suomen luonnossa! Vaikka ulkomaanmatkailua onkin vähän ikävä, niin Suomessa kyllä riittää seikkailuja. Paljon pahempi olisikin, jos olisi jäänyt jumiin johonkin suurkaupunkiin eikä pääsisi ollenkaan luontopoluille Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Itse en ole juurikaan ulkomailla matkaillut, joten siksikin on ihana asua Suomessa, kun täällä riittää ihania luontokohteita, niin pienempiä kuin isompiakin. Olisipa tosiaan kamalaa olla jumissa suurkaupungissa!

   Kävin kurkkaamassa blogiasi, sieltäkin löytyy paljon kivoja retki-ideoita! Täytyy tutkia tarkemmin :)

   Poista