lauantai 24. huhtikuuta 2021

Inspiraatiota keväästä?

sinivuokko

Ekuddenin luontopolku


Heippa pitkästä aikaa. Tosin en tiedä edes kenelle puhun, muistaako kukaan enää tätä blogia. Olen meinannut itsekin selvästi unohtaa, edellinen postaus kun on tammikuulta. Vähän kankeaa oli tämänkin postauksen aloittaminen. Haluaisin aina ladata kaikki kuvat kerralla ja sitten vasta kirjoittaa, mutta en pääse ollenkaan jyvälle tästä Bloggerin uudesta (viime vuonna muuttuneesta) systeemistä. Ennen pystyi helposti valita, missä järjestyksessä kuvat tänne tekstieditoriin putkahtavat, mutta nyt ne elävät aivan omaa elämäänsä. Jossain luki, että ne tulisivat nimijärjestyksessä, mutta olen kyllä liian laiska nimeään joka kuvaa erikseen. Yritin heittää numerot ykkösestä ysiin kuvien eteen, mutta ei se ainakaan toiminut. Ja kuvien siirtely tässä editorivaiheessa on niin ikään hyvin kankeaa (vähän sama fiilis kuin vaikka wordissa saada sivunumeroita sinne minne haluaa), samoin kuin kuvien hakeminen yksitellen, jos niitä on paljon. Yrittääköhän blogger kertoa, että olen jo pudonnut tästä kelkasta?

Siltä nimittäin välillä tuntuu. Äskettäin taisi kuitenkin alkaa domainin uusi laskutuskausi, joten ehkä tässä vielä vuosi ihmetellään, mikä tämän blogin jatko on. Sen aika sitten näyttää ja kuka tietää, kenties innostun taas! 

Näistä sinivuokoista ainakin innostuin. Oli niin ihanaa pitkästä aikaa kuvata luonnonkukkia, lintukonsertin säestämänä! Ja nyt odottelen, että säät vähän lämpenevät, että ehdin kuvata myös valtoimenaan kukkivia valkovuokkoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti