maanantai 5. syyskuuta 2016

Kesähetkiä

Nyt kun syksy on jo täällä niin ajattelin vielä jakaa tänne blogiin muutamia kuvia kesältä. Yritin ainakin valita sellaisia, joita täällä ei vielä ole ollut!
Tämä meni yllättävän hyvin siihen nähden, etten keiloilla ole koskaan erityisen hyvin osannut jongleerata. Kuvan otti äiti.

Kaverin synttärikahveilla Papulaarissa - kakkua ja betonilattea! ;)


Synttärikakku Petelle.


Ja taas kakkua, ohjeen löysin Valkoinen paletti -blogista täältä Starboxista. Hyvää oli.Lietvedeltä löytyi maisemia ja jäätelöä.

Astuvansalmen kalliomaalauksia ihmettelemässä.Bongaatko yhden tosi selkeän hirven?


New York 1901 -peli löytyi Anttilan alennusmyynnistä. Hetki meni, ennen kuin säännöistä sai tarpeeksi selvää. Mutta ihan kiva peli tämäkin!Lähdettiin pikkuveljen kanssa ex tempore Robinin keikalle. Ja oli hyvä keikka, vaikken muuten häntä oikeastaan kuuntelekaan. Mutta radiohitit sentään tiedän!


Hamina Tattoo toi ympyräkaupunkiin taas viikoksi vähän elämää.


Joskus on kiva käydä yksinkin kahvilassa. Cupcake Cafe on varmasti Haminan söpöin kahvila!


Kouvolan Taiteiden Yön kohokohta oli varmasti Tarja Turusen ja Kymi Sinfonietan yhteinen ilmaiskonsertti. Upeaa kuunneltavaa!Ja pienet tanssit väliin! Ei ainakaan ollut turhan vakava show.

Ja kuten aiemmin olenkin jo kertonut, tulihan sitä käytyä myös muun muassa Lappeenrannassa, Mustila Arboretumissa, Porvoossa, Rääkkylässä, geokätköilemässä ja Repovedellä. Aika kiva kesä, vaikka itse sanonkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti