maanantai 24. lokakuuta 2016

Entä jos ei ole dynaaminen?

"Elää täysillä." Mitähän ihmettä se oikein tarkoittaa? Usein tuntuu, että se tarkoittaa: ole koko ajan liikkeessä. Sano aina kyllä. Älä pysähdy, älä nyt missään nimessä pysähdy! Tavoittele parempaa minää. Ole toiminnan nainen (tai mies).

Täytyykö elääkseen täysillä tehdä benjihyppy, lähteä kuukaudeksi Intiaan joogaamaan tai täyttää kalenteri siten, että ainoat vapaat tunnit siellä on tarkoitettu nukkumiseen? Jos näin on, minun elämäni ei ole lähelläkään täyttä. Joku voisi sanoa, että se on aika tylsää. Ehkä se välillä vähän onkin, mutta se ei haittaa  – ainakaan niin paljon, kuin monia muita haittaisi.

Tykkään olla ja tehdä asioita kotona. En osaisi kuvitella eläväni matkalaukkuelämää. Minusta olisi raskasta, jos joka viikolle olisi sovittu jotain ohjelmaa, johon liittyy toiselle paikkakunnalle matkustamista. Tarvitsen paljon omaa aikaa.

Toki pidän myös seikkailuista ja silloin tällöin spontaaneistakin jutuista. Mutta mielestäni elääkseen täyttä elämää ei tarvitse olla koko ajan menossa jonnekin tai vähintään suunnittelemassa sinne jonnekin menemistä. Elämä voi olla täyttä, vaikka kalenteri ei olisikaan.

Mitä mieltä sinä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti