maanantai 31. lokakuuta 2016

Yhden hengen halloween

Kaikenlaiset teemapukeutumisjutut ovat minusta erityisen hauskoja. Liian harvoin sellaisia kekkereitä vaan on, kun oikeasti pääsisi suunnittelemaan asukokonaisuutta ja maskia. Viimeisin teemajuhla, jossa olen ollut, taitaa olla minun ja ystäväni järjestämät fiftarisynttärit puolentoista vuoden takaa.
Joskus etenkin yksin kotona ollessani päädyn kokeilemaan erilaisia meikkijuttuja ihan huvin vuoksi (en siis ole mikään kummoinen meikkaaja), ja viime lauantaina päätin kokeilla jotain kevyesti halloweenhenkistä, vaikkei kekkereitä ollut tiedossakaan. Päädyinkin sitten pitämään yhden hengen halloween-kuvaukset!

Eipä tullut meikistä kovin karmiva, mutta kuvien laatu sen sijaan on jotain aika järkyttävää, pahoittelen. Parvekkeellakaan ei enää valo riittänyt, joten aika pikaisesti siirryin leikkimispuuhiin. Yhtään terävää ja tarkkaa kuvaa ei tullut, mutta ehkä se vähän lisää aavemaisuutta kuviin. Tai ainakin näin uskottelen itselleni, että kehtaan nämä julkaista..
Siinähän se ilta menikin näppärästi leikkien. Ja ideoita olisi ollut vaikka kuinka paljon varmasti lisääkin, mutta tuli nälkä. Siitä sitten ensi kerralla lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti