sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Blogi muuttaa 1.4

Starboxin blogeja lukevilta tuskin on jäänyt huomaamatta, että portaali suljetaan 31.3 eli kahden viikon päästä. Olen nyt viimeisen reilun kuukauden ajan siirtänyt postauksia manuaalisesti uuteen paikkaan, ja työn määrä on ollut niin hurja, etten ole ehtinyt edes mainita muutosta täällä saati tehdä uusia blogipostauksia. Mutta nyt, 223 postausta, yli 1900 kuvaa ja varmasti kymmeniä tuhansia hiiren klikkauksia myöhemmin, olen saanut postaukset siirrettyä.

Vanhoissa postauksissa saattaa olla vähän erilaisia fontteja ja muotoiluja (ja ihmeellisiä tyhjiä välejä), ja kuvatekstit ja linkitykset jätin suuresta osasta juttuja pois kokonaan. Vaikka olisi ihanaa, että kaikki näyttäisi harmoniselta, tulin siihen tulokseen, että pysyäkseni jotenkin järjissäni tämän urakan kanssa en voi ajatella perfektionistisesti. Pääasia, että postaukset ovat tallessa.

Starboxin loppuminen tuli ehkä hieman yllätyksenä, olihan portaali vasta alle kolme vuotta vanha. Olin kyllä koko ajan tietoinen mahdollisuudesta, sillä kaupallisten portaalien täytyy myös kannattaa taloudellisesti pystyäkseen toimimaan. Harmi, ettei näin lopulta ollutkaan. Toisaalta, parempi nyt kuin myöhemmin, jolloin siirrettäviä postauksia olisi ollut vielä enemmän... Opinpahan ainakin arkistoimaan blogissa käytettävät kuvat paremmin myös jatkossa!

Postausten siirto sai minut konkreettisesti käymään läpi edelliset 2,5 vuotta elämästäni. Vaikken blogissa kaikkea jaakaan, monet muistot tulvivat mieleen elävästi. Joillekin ajatuksille vähän naureskelin, ja välillä taas mietin, että olenpa osannut ajatella fiksusti. Luin myös vanhoja kommentteja, ja välillä meinasi tulla ihan tippa linssiin, kun niin kauniisti olette minulle kirjoittaneet.

Starbox toi elämääni paljon ihania asioita ja kokemuksia, ja etenkin ihmisiä. Bloggaajakollegoilta saatu tuki ja kannustus ylläpitoa unohtamatta on ollut todella arvokasta. Toivon, että pidämme yhteyttä myös jatkossa!

Toivon myös, että sinäkin löydät uuteen blogiin, jonka osoite 1.4 alkaen on

https://niittykukkia.blogspot.com/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti