sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Bohoimmat kynsilakat

Tuossa blogin esittelytekstissä lukee, että täältä löytyisi välillä juttua myös luonnonkosmetiikasta, mutta enpä muista, koska viimeksi olisin aiheesta mitään kirjoitellut. Ehkä viime kesänä? Olen miettinyt ehkä liikaa, että sopivatko erilaiset tuotepostaukset blogiini ollenkaan, ja siksi niitä ei täällä olekaan juuri näkynyt. Luontokuvien ohella tykkään kuitenkin ottaa myös stailattuja kuvia ja siihen tarkoitukseen kosmetiikkatuotteet sopivat erittäin hyvin. Ja onhan luonnonkosmetiikka myös osa jokapäiväistä arkeani, joten miksipä en jatkossakin siitä välillä kirjoittelisi.

Boho Green Make-Up on sarja, jonka tuotteita olen käyttänyt jo ainakin yli vuoden. Erityisesti olen pitänyt luomiväreistä, tuuheuttavasta ripsiväristä ja näistä ihanista kynsilakoista! Kynsilakkaahan ei voi luonnonkosmetiikan kriteerein ainakaan vielä valmistaa, mutta näistä kyseisistä lakoista on jätetty pois yleisimmät haitalliset ainesosat. Värivalikoimaa on kymmeniä ja nuo saarnipuisella korkilla varustetut pullot ovat kauniita kuin mitkä! Lakkojen levittyvyys, peittävyys ja pysyvyys ovat myös todella hyviä.


Boho on edullinen ja hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä sarja. Tykkään myös sarjan muutenkin boheemista ilmeestä. Olen kai siinä mielessä vähän epätrendikäs, että minusta luonnonkosmetiikan pakkaussuunnittelussa saa näkyä se, että kyseessä on luonnonkosmetiikka. Jos tuote on hyvä, sillä ei ole itselleni väliä, miltä pakkaus näyttää, vaikka kauniista purkeista ja pulloista pidänkin. Mutta niin sanotusti tyylikkäät mustavalkoiset graafiset putelit eivät lähtökohtaisesti kiinnitä huomiotani, sillä minusta ne näyttävät useimmiten tylsiltä. Makunsa kullakin. ;)


Värikästä tulevaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti