lauantai 13. toukokuuta 2017

Mitä kirjat kertoisivat (ja satunnaisotos profiilikuvien historiaan)

2008. Ensimmäinen profiilikuvani. Mielestäni en omistanut itsestäni oikein mitään kuvaa, jonka olisi nettiin kehdannut laittaa kaikkien nähtäväksi. Tämä oli sopivan neutraali.

Tämä on nyt jo toinen postaus putkeen, jonka innoittajana ovat toimineet toiset bloggaajat. Start living your best life -blogissa kirjahylly antoi vastauksia kiperiin kysymyksiin, ja TiiPiissä oli äskettäin kymmenen vuoden muistelmat Facebook-profiilikuvista. Siirrytäänpä siis edellisen jutun pohdiskelevista tunnelmista vähän kevyempiin juttuihin!  
Tämä kirjahyllytehtävä oli siinä mielessä haastava, etten omista kovin paljon kirjoja tai ainakaan sellaisia, joilla olisi kivoja nimiä. Joten ihan niin hyviä vastauksia ei kaikkiin kysymyksiin löytynyt, mutta yllätyksekseni aika hyvin kumminkin. Listassa on myös joitakin kirjoja, joita en ole vielä ehtinyt lukemaan, mutta sillä ei tässä nyt ollutkaan merkitystä. Profiilikuvia sen sijaan on noin yhdeksän vuoden aikana ehtinyt kertyä peräti 38, joten niissä riittikin valinnanvaraa... Alkuperäisiä tiedostoja en jaksanut etsiä, joten taatulla facebooklaadulla mennään.

2009. Joltakin keikalta Hamina Bastionissa, mutta en nyt yhtään saa päähäni, että miltä! En yleensä ole niinkään punaisen ystävä, mutta tuota esiintymisasua rakastin. (Vaikka se olikin vähän lyhyt, tosin shortsit ovat alla myös! :D) Diabolo.♥
1. Oletko mies vai nainen? Letitellen
2. Kuvaile itseäsi? Erityisherkkä ihminen
3. Mitä elämä sinulle merkitsee? The Secret Garden

2012. Ystäväni polttarit Kouvolassa, teemana merirosvot. Ja ylipäätään ainoat polttarit, joita olen ollut järjestämässä ja joihin olen osallistunut. Se oli hauska päivä, silmätulehduksen turvottamista silmistä huolimatta.
4. Kuinka voit? Body Up
5. Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi? Ihana maa
6. Mihin haluaisit matkustaa? Tunturien helmet

2012. Tuoreehkon hääparin järjestämä illanvietto kaasoille ja bestmaneille. Tämä on todiste siitä, että tuolta illalta on myös julkaisukelpoista materiaalia... Viljapelto auringonlaskuineen loi ihanan tunnelman.
7. Kuvaile parasta ystävääsi? Aidosti kaunis
8. Mikä on lempivärisi? Kivet ja mineraalit värikuvina
9. Millainen sää on nyt? Taikatalvi

2013. Pienestä asti olen rakastanut kielojen tuoksua. Kävimme ystäväni kanssa keräämässä niitä tuosta ihan läheltä.
10. Mikä on mielestäsi paras vuorokaudenaika? Breaking dawn
11. Jos elämästäsi tehtäisiin tv-sarja, mikä sen nimi olisi? Kehity kuvaajana
12. Millainen on parisuhteesi? Turvaverkko vai trampoliini

2015. Silloin kun on mahdollisuus apinoida, on apinoitava. Tämä lienee ainut profiilikuva, jonka on ottanut äiti! Tuon pururadan yhden ja kahden kilometrin mittaisia polkuja on pienestä asti hiihdetty, kävelty ja juostu satoja kertoja.

2016. Vietin viime kevään Kymenlaakson opiston valokuvauslinjalla ja se oli varmasti paras kevät koskaan tähän mennessä. Studiokuvaus ei ehkä ole ihan se minun juttuni, mutta sielläkin saimme kivoja kuvia aikaan. Kuvasta kiitos Karoliinalle!
13. Mitä pelkäät? Maailman mysteerit
14. Päivän mietelause? Color me happy
15. Minkä neuvon haluaisit antaa? Alitajuntasi mahtava voima
16. Miten haluaisit kuolla? The Last Wish

2017. Nykyinen kuva, joka on otettu vanhassa tehdasmiljöössä. Mietin, että olisikohan jo aika vaihtaa keväisempään, mutta ehkä tämä menee vielä.. Odotellaan vaikka niitä omenapuunkukkia. ;) Kuva: Pete
Osallistukaapa muutkin näihin haasteisiin, olisi mielenkiintoista nähdä ja lukea! Ihanaa viikonloppua. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti