tiistai 5. syyskuuta 2017

Syystunnelmia – lempivuodenaika alkaa♥

Syksy, tuo vuodenajoista inspiroivin, on taas täällä. Tai en tiedä, voiko sanoa inspiroivin, sillä kaikissa vuodenajoissa on niin paljon hyvää. Mutta jotenkin itse tunnen oloni virkeimmäksi syksyisin. Tekisi mieli aloittaa uusia harrastuksia (mutta sitten en koskaan aloita, kun en saa aikaiseksi...), tehdä käsityöjuttuja, lukea kaikki mahdolliset kirjat ja lehdet jne.

Iltojen pimetessä menen monesti parvekkeelle katselemaan hetkeksi tähtiä, ja puhelimesta seuraan revontuliennustuksia. Muutaman kerran niitä on näkynyt ihan tästä omalta parvekkeelta käsin, tosin vielä tänä syksynä en ole nähnyt. Valosaaste tietysti kaupunkiolosuhteissa häiritsee jonkin verran, ja se, että arkena on käytävä ajoissa nukkumaan. Syksyisin muistan jälleen valokuvauksen puolella pitkien valotusten mahdollisuudet, ja muutama ilta takaperin kameran kennolle ilmestyi kummituspuita.

Ainut ongelma syksyn innostavuudessa on ajan rajallisuus ja se kun tuntuu, etten ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisin. Kirjeystävätkin ovat odottaneet vastauksiani jo ties kuinka pitkään, anteeksi! Myöskin kulovalkeana leviävät taudit häiritsevät kivaa tekemistä – itse sain jo osani parinkin eri viruksen muodossa. Kunhan tästä täysin toivun, yritän vihdoin ja viimein aloittaa edes säännöllisen venyttelyn jo ihan työkykyisyydenkin vuoksi. Terveyteen pitäisi muutenkin panostaa enemmän.

Ihanaa syksyn alkua kaikille! Toivotaan tällekin vuodelle häikäisevän kaunista ruskaa. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti