keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Persoonallisia tuoksuja ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä on kiva muistaa ystävien lisäksi myös sitä itselle läheisintä henkilöä, eli itseään. Työpäivän jälkeen lähdinkin pikakävelyvauhtia keskustaan Kouvolan Luontaistuotteeseen, sillä siellä oli tämän päivän ajan mahdollisuus tehdä itselleen hajuvesi Frantsilan eteerisiä öljyjä hyödyntäen. Aika tiukille meni ajan kanssa, ja siksi melko nopeastikin intuitiolla valitsin juuri-, sydän- ja latvatuoksut omiin tuoksuihini. Toisaalta ehkä ihan hyväkin, ettei ollut enempää aikaa, sillä muuten olisi valinnanvaikeus saattanut iskeä toden teolla..!
En tiedä, mitä ammattiparfymöörit sanoisivat näistä sekoituksistani, mutta omasta mielestäni onnistuin jo näin ensimmäisellä kerralla ihan hyvin. Nimesin ja tarroitin tuotokseni vasta kotona. Kesäunelmaan valikoitui mukaan jasmiinia, pelargonia ja greippiä, ja Elämänenergiaan santelipuuta, mustakuusta ja limettiä. Pohjaöljynä käytettiin mct-öljyä, joka on kookospohjaista hajutonta öljyä. Etenkin tuosta toiseksi mainitusta sekoituksesta tuli mielestäni todella kiva ja toimiva! Jostain syystä kumpaankiin tuoksusekoitukseen oli vaikea valita kolmas öljy, ja sainkin hyviä ehdotuksia kaupan työntekijältä.

Juuri kun yhdessä aiemmassa postauksessa kirjoitin siitä, että kotikosmetiikan teko kiinnostaa, siihen tarjoutuikin näin pian hyvin edullinen mahdollisuus. Saatoin ehkä vähän innostua tästä, ja olisi kiva harjoitella toimivien tuoksuyhdistelmien luomista muissakin teeseitse-tuotteissa. 
Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti