maanantai 22. lokakuuta 2018

60 suosikkia vuosien varrelta – eli aivan järjetön soittolista

Mitä yhteistä on Eppu Normaalilla, Celine Dionilla ja Paul Ankalla Johanna Kurkelan kanssa? Paljastus, ei yhtikäs mitään, paitsi se, että heidän kaikkien kappaleitaan löytyy miun tänään väsäämältä kaikkien aikojen suosikit -soittolistalta. Lista käsittää 60 kappaletta, joihin olen vuosien varrella jostain syystä tykästynyt, ja jotka sattuivat tänään tulemaan mieleen. Ja kuten voinet huomata, genrellä ei ole minulle väliä. Enemmän kiinnitän huomiota joko sanoihin tai laulujen yleiseen tunnelmaan. Joskus on vaikea sanoa, mikä jossain tietyssä biisissä vetoaa, ja ehkei selitystä aina tarvitakaan.

Tein listan Spotifyihin, ja näköjään noita ei pysty tuosta yltä suoraan kuuntelemaan kuin pikkupätkät, mutta jos sinulla on tunnukset, niin sitten varmasti onnistuu helpommin. Varoituksena voin sanoa, että kyseessä ei varsinaisesti ole mikään trendilista. Toisaalta mitä voi odottaa ihmiseltä, joka ehkä noin 10-vuotiaana ajatteli Baddingin Paratiisin olevan yksi parhaista lauluista.. :D Pakkohan se oli siis tuollekin listalle laittaa. Taidan olla menetetty tapaus, mutta ei voi minkään!
Ajatus tähän listaan ja postaukseen lähti siitä, kun yksi ystävä kysyi, millaisesta musiikista pidän. Minun on helpompi ajatella, mistä lauluista pidän, ja tästä saa nyt vähän osviittaa. Ehkä...
Ps. Jätin tarkoituksella pois kaikki ns. bilebiisit, jotka saavat jalat käymään kohti tanssilattiaa (silloin harvoin, kun tanssimaan kavereiden kanssa pääsee..). Muuten olisi listasta tullut liian pitkä, kun olisin liittänyt kaikki ysäri- ja muut nuoruusvuosien hitit joukon jatkoksi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti