sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Taianomaista joulua♥

Vihdoin on aika hengähtää hektisen syksyn jälkeen. Innostuin nyt viikonloppuna leipomaan ja koristelemaan pipareita. Lisäksi olen toki kuunnellut joululauluja – kuuntelepa Tähti, tähdistä kirkkain -kappaleesta tämä versio, Antony Parviainen tulkitsee sen todella kauniisti. Tuo onkin ollut tämän joulunalusajan kuunnelluin lauluni. Mielenkiintoista, miten joka vuosi jokin joululaulu nousee ylitse muiden. Kerran se oli ihan selkeästi Jarkko Aholan Mielenrauhaa, kerran Carolan Himlen i min famn, viime vuonna Kolmen kuninkaan marssi niin ikään Antonyn laulamana jne.

Tänä aamuna herätessäni näin täysikuun katoavan puiden latvojen taa. Muistin taas, miten pienet asiat tuovat iloa, kunhan niihin vain kiinnittää huomiota.


Nyt aion vain tehdä palapelejä (aloitin alkupalaksi 500 palan pikkupalapelin, 1000 palaa odottelee vielä), lukea, ehkä kerrata vähän venäjää ennen uuden kurssin alkua, pelata jouluna pikkuveljen kanssa perinteisesti pleikkarilla jotain tasohyppelypeliä ynnä muuta mukavaa! Ja katsoa elokuvia, perinteiset jouluhömpät Love Actually ja The Holiday onkin jo katsottu, ja tänään on vuorossa Yksin kotona 2 (koska pulumummo). 
Ihanaa joulua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti