maanantai 31. joulukuuta 2018

Haaveita ja listoja vuodelle 2019

Vuoden viimeinen päivä. Itselleni se tarkoittaa haaveiden ja tavoitteiden luomista seuraavalle vuodelle. Ei niinkään lupauksia, sillä ne kuulostavat aika joustamattomilta ja voivat johtaa pettymyksiin. Ja unelmoinninhan tulisi olla ennen kaikkea hauskaa!Eli taas oli aika perinteisen aarrekartan. Vuosi 2018 on ollut yleisesti ottaen aika tasainen, jos ei nyt mennä yksityiskohtiin. Seuraavalta vuodelta toivon myös tietynlaista tasaisuutta, rauhaa ja aikaa tehdä mieleisiä asioita. Aion esimerkiksi opetella taas lukemaan romaaneja, mikä on ollut viime vuosina hyvin vähäistä. Haluan myös järjestää muutenkin aikaa luovuudelle ja inspiroitumiselle, sillä se on yksi hyvinvointini kulmakivistä.Ensi vuoden karttaan hakeutui kuitenkin jotain muutakin, kuten hehkulamppu ja uudistuminen. Odottelen sellaista heureka-hetkeä, jolloin ymmärtäisin, mihin suuntaan tätä elämää kannattaa viedä. Periaatteessa olen sitä mieltä, että elämäänsä on hyvä olla tyytyväinen juuri tässä hetkessä, sellaisena kuin se on, mutta silti kaipaan jotain muutosta. Olemme asuneet tässä asunnossa seitsemän vuotta, kenties olisi jo aika muuttaa? Se olisi ainakin ihan konkreettinen uusi alku. 

Tänä vuonna jäi Kolin reissu tekemättä, joten ensi vuonna se on haavelistalla korkealla! Haaveissa siintävät myös mökkeily, Lappi ja retkeily Suomessa ylipäänsä. Näiden kuvien oton jälkeen kartalle löysi myös yksi maatuska; katsotaan, avautuuko sen sisältä mahdollisuuksia itäänpäin...


Ja sitten tämä joululahja, jonka sain ystävältäni! Kyseessä on Moorea Sealin 52 listan projekti, joka sisältää vuoden jokaiselle viikolle erilaisen aiheen listalle. Pidän asioiden listaamisesta, joten lahja on oikein osuva ja vaikuttaa inspiroivalta..! Kirjan alaotsikkona on "Elinvoiman ja luovuuden vuosi", ja jos listojen tekeminen noita teemoja edesauttaa, niin mikäs sen parempaa. Vuoden jälkeen kirjan tulisi olla täynnä, ja siihen on varmasti hauska myöhemmin palata.

Ensimmäinen lista kehoittaakin kirjoittamaan tavoitteet ja unelmat tulevalle vuodelle. Aarrekartassani niitä on jo monta, mutta keksin varmasti muutaman lisää.. Sivut ovat nyt tyhjät, mutta ne täyttyvät vielä tänään sen jälkeen, kun olen tehnyt perinteisen vuosikatsauksen paperiseen päiväkirjaan. Tuleepa avattua sekin, edes kerran vuodessa! :)
Ihanaa uuden vuoden aattoa ja omannäköistä vuotta 2019 Sinulle! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti