torstai 13. huhtikuuta 2017

Postikorttimaisemia Turusta

On se tuo Turku vaan kaunis sumuisena aamunakin. Tai ehkä etenkin silloin? Kuten aiemmin kerroinkin, vietin kuun alussa yhden aamun kävellen kyseisessä kaupungissa ympäriinsä ja kuvaten sitä, mitä vastaan tuli. Hotellilta lähtiessäni minulla ei ollut kuvien suhteen mitään suuria odotuksia, en nimittäin koe olevani parhaimmillani kameran kanssa kaupunkiympäristössä. En todellakaan ole mikään kaupunki- tai katukuvaaja. Mutta hiljaa heräävä, sumuinen Aurajoen varsi yllättäen herätti inspiraationi toden teolla! Ainakin itse tykkään näiden kuvien vähän hämyisestä tunnelmasta paljon.











Tuo yllä oleva kuva aamukävelyllä olevasta pariskunnasta on ehkä paras katukuva, jonka olen ikinä ottanut. Paljonhan niitä ei olekaan ehtinyt kertyä, mutta silti... Tunnelma on vain jotenkin kohdillaan. Kiitos vaan joutsenpariskunnalle, joka taisi herättää heidän huomionsa.







Narsissien koristama silta näytti upealta! Tuli keväinen olo.




Edellisen kerran olin käynyt Turussa vuonna 2011, kun se oli Euroopan kulttuuripääkaupunki ja me kymenlaaksolaiset karautimme sinne "kulttuurijunalla". Ja sitä ennen varmaankin ollessani vielä aika pieni. Toivottavasti ihan kovin montaa vuotta ei kulu aikaa seuraavaan kertaan, sen verran nimittäin ehdin ihastua jo tässäkin ajassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti