lauantai 11. marraskuuta 2017

Servettiaskartelua

Aina tähän aikaan vuodesta sen muistan, nimittäin kaapissa suuren osan aikaa vuodesta olevan decoupage-lakan. Ja sen pienen servettipinon siinä vieressä. Tänään silmiin osui sieltä samasta kaapista myös puinen sydän, joka on odotellut inspiraatiota jo ties kuinka kauan. Eipä odottele enää. Siitä syntyi ihan nätti talvinen koriste, vai mitä olet mieltä?

Kai tuon olisi voinut huolellisemminkin tehdä, mutta onneksi kuiva lopputulos ei näytä ihan noin pahalta ja röpelöiseltä.

Mietin, että maalaanko paljaaksi jääneet osat valkoisella vai kultaisella askartelumaalilla. Ei liene yllätys, että päädyin kultaan, täytyyhän elämässä olla vähän säihkettä! 

Toiselle puolelle laitoin samasta servetistä eri kohdan.

Osa servetistä jäi käyttämättä, joten koristelin vielä pienen pahvirasian kannen samalla ihanalla kettukuvalla. Ja reunoille laitoin kultaista pitsiteippiä.

Tästä viimeisestä kuvasta näkee sen, mitä käy, kun haluaa päästä helpolla. Minun olisi pitänyt maalata myös tuo puusydän ensin valkoisella ainakin servetin kohdalta, jotta kuva tulisi paremmin esille. Ajattelin vain, että kaipa se ihan hyvin näkyy. Mutta kun vertaa tuohon pahvirasiaan, jonka kannen maalasin ensin, ero on huomattava. Noh, ensi kerralla sitten muistan taas tämänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti