lauantai 30. joulukuuta 2017

Aarrekartta vuodelle 2018

Jos aiemmista postauksistani ei ole vielä käynyt selväksi, rakastan aarrekarttojen askartelua! Päätinkin jatkaa inspiraatiokirjaani yhdellä aukeamalla, jonka teema olisi vuosi 2018 ja se, mitä toivon tulevalta vuodelta. Aukeaman valmistuttua tuli todella hyvä ja odottava olo. 

Kantava teemaksi vuodelle muodostui "voi hyvin nyt". Koen, että oma hyvinvointini koostuu lopulta aika simppeleistä asioista, joten siksi mukaan valikoituneet kuvat ja tekstit ovat omasta mielestäni aika maanläheisiä. Ensimmäiseltä sivulta esiin nousee esimerkiksi ystävyys ja siihen liittyvät asiat. Toivoisin näkeväni enemmän nykyisiä ystäviäni, ja sen lisäksi pieni haave olisi tutustua paremmin uusiin ihmisiin – sellaisiin, joiden kanssa kokisin olevani samalla aaltopituudella ja jotka jäisivät elämääni pidemmäksikin aikaa. 

Toisella sivulla korostuu vapaa-aika. Toivoisin lautapeli-iltoja, nuotion äärellä istumista ja metsäretkiä. Olisi myös ihana päästä käymään jossakin uudessa paikassa täällä rakkaassa kotimaassa. Toivon myös aikaa ja jaksamista harrastuksilleni, kuten lukemiselle ja virkkaamiselle. 

Myös lempeys on muodostunut tärkeäksi sanaksi viime vuosien aikana. Jos muistan olla lempeä itselleni, todennäköisemmin muistan kohdella myös muita hyvin. Siksi sekin on mukana aarrekartassa. 

Mitä sinä toivot tulevalta vuodelta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti