perjantai 3. kesäkuuta 2016

11 asiaa minusta -haaste

Täällä Starbox-blogeissakin on kiertänyt haaste, jossa on täytynyt kirjoittaa 11 asiaa itsestä. Minusta on aina ollut hauska lukea muiden kirjoituksia, joten ajattelinpa kokeilla tehdä tämän itsekin. 11 kohtaa tuntuu aika paljolta, mutta katsotaan mihin asti pääsen..
1. En pidä auringonotosta enkä helteestä. On ihanaa, jos kesällä on niin lämmin, että voi käyttää mekkoja ja pärjää ilman takkia, mutta kun lämpötila kipuaa kahteenkymmeneenviiteen ja siitä yli, alkaa olo olla enemmän tukala kuin energinen. Parina päivänä olen mennyt kuumuutta pakoon kirjastoon, sillä siellä on mukavan viileää.
2. Joskus voi kulua päiviä tai viikkoja, etten varsinaisesti kuuntele musiikkia ollenkaan. En myöskään tykkää käyttää minkäänlaisia kuulokkeita.
3. Silloin kun kuuntelen musiikkia, se saattaa olla jokin lempilaulajani Johanna Kurkelan levyistä tai melkein mitä tahansa muuta, kuten First Aid Kitia, Monica Heldalia ja Anneke van Giersbergeniä. Tai kuten tänään, lukioiän suosikkiani Sonata Arcticaa. Joskus yllätän itseni kuuntelemasta Yirumaa, intiaanimusiikkia tai Kaija Koota. Musiikkimakuni yhdellä sanalla kuvattuna olisi siis otatuostanytselvääsitten.
4. Pystyn koskettamaan kielellä nenääni ja nostamaan oikeaa kulmakarvaa ilman, että vasenkin nousee.
5. Haluaisin osata soittaa pianoa ja kitaraa. Jälkimmäinen löytyy kotoa, vielä kun joku opettaisi..!

6. En ole koskaan värjännyt hiuksiani. Tai no, kerran oli raitoja, muttei niitä edes kukaan huomannut -paitsi mummi, kun raidat olivat jo puoliksi kasvaneet pois. Nuorempana en ehkä uskaltanut värjätä ja nykyään en edes haluaisi.
7. Haaveilen Miina Savolaisen kehittämän, Voimauttavan valokuvauksen -peruskurssin käymisestä.
8. Itsensä kehuminen on mielestäni todella vaikeaa. Nykyään osaan kuitenkin useimmiten sanoa kiitos, jos joku muu kehuu minua.
9. Annan kärpästen olla rauhassa ja kiikutan sisään tulleet hämähäkit ulos. Miksi tappaa jokin vain siksi, etten pidä sen äänestä tai pelkään sitä?
10. Nykyään aloitan lukemaan monia kirjoja samaan aikaan, ja sitten minulla kestää iäisyys lukea ne loppuun ja osa jää kesken. Ennen luin aina yhden kirjan kerrallaan, ehkä pitäisi palata siihen tapaan.
11. Mielestäni tärkeintä elämässä on rakkaus, sillä siihen sisältyy kaikki.
Huh, eipäs ollutkaan mikään ihan kymmenen minuutin juttu tämä haaste, en edes tiedä kauan minulla lopulta meni keksiä nämä kaikki. Mutta siinä ne nyt ovat kuitenkin, 11 asiaa jotka tulivat juuri tänään mieleen.
//Opiskelin kevään Kymenlaakson opiston valokuvauslinjalla, ja tämän postauksen kuvat ovat roolikuvatehtävästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti