tiistai 28. maaliskuuta 2017

Hetkistä valokuvahaaste – Minun maisemani + Vesi

Vuosi sitten tähän aikaan Kymenlaakson opistolla tein joka viikko erilaisia valokuvaustehtäviä annetuilla aiheilla. Välillä tehtävien teko tuntui yllättävänkin haastavalta, jos aihe ei puhutellut itseä heti. Mutta jossain vaiheessa aina jokin idea tuli mieleen, kun alkoi tarkastella ympäristöään vähän eri vinkkelistä kuin yleensä. Välillä on virkistävää kuvata jotain ihan erilaista, kuin normaalisti. Siksi olinkin heti mukana, kun Hempee-blogin Jonna kertoi ystävänsä Kapeat kadut -blogin Jennin kanssa suunnittelemastaan kuukausittaisesta valokuvahaasteesta. Joka kuukausi Facebook-ryhmään ilmestyy siis uusi haaste, johon voi osallistua liittymällä ryhmään ja linkkaamalla oman postauksensa haastekuvan alle. Jos siis tykkäät ottaa kuvia ja sinulla on blogi, liity ihmeessä mukaan!
Maaliskuun tehtävänä oli kuvata kolmen kuvan sarja aiheesta "minun maisemani". Aluksi ajattelin, että tämähän nyt on helppo. Sitten katsahdin ulos. Niin, tosiaan, nyt eletään talven ja kevään välistä harmaata loska-aikaa... miten ihmeessä saisin kuviin jotain sellaista, mikä tuntuu omalta? Olen sitä mieltä, että jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa, mutta jotkut silti puhuttelevat enemmän. Eilen se viimein kirkastui. Mikäs olisikaan enemmän minun maisemaani, kuin se, jonka näen joka päivä parvekkeeltamme.
Kaikki kuvat ovat eiliseltä, ja sen enempää selittelemättä:

Kirkas


Välivaihe

Myrsky

Maaliskuun bonustehtävänä oli 1-3 kuvaa aiheesta vesi, ja tässä oma näkemykseni aiheesta:


Näetkö

Aika tipalle meni tämä osallistuminen, mutta ehkä ensi kuussa ideat syntyvät nopeammin. Kohtahan saammekin jo uuden aiheen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti