perjantai 3. maaliskuuta 2017

Hyvän mielen kirja

Kirjoitin aarrekartoista viimeksi kesäkuussa. Lehdistä leikattuja kuvia on senkin jälkeen kertynyt säästöön, ja nyt aloitin tekemään niistä leikekirjaa. Kartongille tehdyt yksittäiset haave- ja tunnelmakollaasit ovat ihania, mutta innostuin todella paljon tästä kirjamallista jo pelkän helpomman säilytettävyyden vuoksi. Ja kuinka hieno kokonaisuus siitä lopulta tuleekaan, kun sivut ajan myötä täyttyvät! Inspiraation kirjan aloittamiseen sain myös Minun elämäni, minun palapelini ja Matka kohti uutta minää -blogeista.
Jätin ensimmäisen sivun tyhjäksi, jotta voin koristella sen myöhemmin. Myös kansille voisin tehdä jotain, sillä ne ovat ihan tyhjät. Katsotaan, jos joskus tulee jokin hyvä idea!

Mutta mitäpä kirjan sivuille on jo laitettu? Matkustushaaveita niin koti- kuin ulkomaillakin ja eläimiä joita tahtoisin nähdä ja päästä kuvaamaan. Kauneutta ja itsestä huolehtimista. Hyvää mieltä. Yksinkertaisesti kuvia ja tekstejä, jotka jollain lailla puhuttelevat minua. Merkitys voi olla myös vertauskuvallinen. Esimerkkinä vaikka nuo viimeisen kuvan kissat. Toki olisi ihanaa, jos meillä olisi kissa tai pari, mutta kuva symboloi minulle myös välittämistä, rakkautta ja rentoa asennetta.


Tällä hetkellä kuvavarastoni on aika tyhjä, tosin pari teemaa on vielä kokonaan käsittelemättä: koti ja puutarha. Siihen tarttuminen on ollut jotenkin vaikeampaa enkä nyt edes muista, millaisia kuvia olen talteen leikannut. Kerrostalokaksiossa asuvana puutarhasta ja sen mahdollistavasta kodista haaveilu ei kai vain ole tuntunut ajankohtaiselta.

Instagramistani @annamarikarp löytyy näistä kirjan sivuista myös video muutamien päivien takaa, siitä saa ehkä vähän paremman kuvan kokonaisuudesta. Ja blogi itsessään löytyy myös Facebookista, jos sitä kautta joku tykkää seurailla. :)

Luovaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti