perjantai 31. maaliskuuta 2017

Paljon onnea, Starbox!

Blogiyhteisömme Starbox täyttää tänään vuoden, ja ajattelinkin omistaa tämän postauksen Starboxille ja pohtia samalla, mitä se on minulle antanut.
Niittykukkia-blogini on ehtinyt vasta kymmenen kuukauden ikään, eli tulin mukaan pari kuukautta Starboxin julkaisun jälkeen. Sitä ennen olin pitänyt blogia kuitenkin jo useamman vuoden, joten jonkinlaista kosketuspintaa minulla bloggaamiseen oli jo ennestään. Ennen en tosin kuitenkaan pitänyt itseäni bloggaajana, vaan Starbox teki minusta bloggaajan. Blogini ei ole ehkä tänne muuton jälkeen tehnyt mitään huimaa kasvupyrähdystä, mutta kasvua on tapahtunut sitäkin enemmän omassa mielessäni. Ennen en juurikaan kertonut blogistani ihmisille, koska olin epävarma. Starboxissa meillä on kuitenkin ihana yhteisö ja taustatiimi, ja voin rehellisesti sanoa, että toisia todella tsempataan ja autetaan! Se on auttanut minuakin olemaan ylpeä blogistani.
Täältä olen löytänyt myös itse paljon uutta luettavaa. Koskettavia, hauskoja ja elämänmakuisia tekstejä, hienoja kuvia unohtamatta. Blogit täällä tuntuvat aidoilta, mikä ei ole nykyään ihan itsestäänselvyys. Kyllä kaakossa osataan!
Ja mikä parasta, yhteisömme ei ole vain virtuaalinen, vaan tapaamisia järjestetään pari kertaa vuodessa myös ruutujen toisella puolella. Innolla odotan jo toukokuuta, silloin on nimittäin luvassa aika jännääkin ohjelmaa! Ja on erittäin kiva nähdä ja päästä tutustumaan ihmisiin muutenkin kuin blogien kautta yhteisen tekemisen merkeissä.

Kiitos paljon Starbox ja bloggaajakollegat kuluneesta vuodesta! On ihana olla osa tätä yhteisöä. Kiitos myös sinulle, joka luet tätä ja kenties palaat tänne joskus tai aina uudestaan. Uskon, että viihdyn täällä vielä pitkään. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti