sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

TulppaanitutkielmaOstin kaupasta alelapulla varustettuja tulppaaneja. En ole yleensä ollut niin innostunut tulppaaneista, mutta värikäs kimppu kiinnitti huomioni. Ja ilokseni huomasin keltaisten ja lilojen kukkien olevan kerrattuja. En tiedä miksi, mutta monet kukat näyttävät mielestäni paremmilta kerrattuina. Alelapusta huolimatta kukat ehtivät ilahduttaa vielä monta päivää, ja varmasti niilläkin oli paremmat oltavat täällä olohuoneen pöydällä kuin kaupan roskiksessa.

Otin kukista kuvia useampana päivänä, ja samalla muodostui huomaamatta pieni kuvatutkielma kukkien elinkaaresta. Yhtenä päivänä terälehdet alkoivat putoilla, ja joku olisi ehkä heittänyt kukat jo pois. Halusin kuitenkin vielä hetken ihailla niiden kauneutta, ja siirsin ne pienempään maljakkoon (eli vanhaan kurkkupurkkiin!). Ja niin kimppu näytti hetken kuin uudelta.

Tämän postauksen pointti on kenties se, että niin paljon kuin haluaisinkin ostaa kukkani aina kukkakaupasta, voivat ruokakaupan yksinäiset alekukat ilahduttaa ihan yhtä paljon.

Jos niille vain antaa mahdollisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti